Fertillia

Semințe pentru România

comenzi@rodbun.ro

Bor Max de la Fertilland se remarcă prin conținutul ridicat de bor, 140 de grame pe litru, dar și prin mixul de microelemente care fac din acest produs unul vital pentru dezvoltarea culturilor de  rapiță și floarea-soarelui.

Fertilland Bor Max susține absorbția substanțelor nutritive de către plante, dar și transportul carbohidraților. În plus, are un impact pozitiv în înflorire și fructificare.

Îngrășământul lichid Fertilland Bor Max are în compoziție zinc, mangan și cupru, elemente care contribuie la obținerea de producții ridicate și aduc profit în conturile fermierilor. Zincul ajută la sinteza clorofilei, la fixarea azotului și la creșterea rezistenței la secetă. Manganul stimulează creșterea, formarea florilor și sinteza vitaminelor, în timp ce cuprul sporește rezistența la secetă și ajută la aprovizionarea cu apă. Pe lângă acestea, Bor Max conține și fier.

Doza de aplicare recomandată de specialiștii Fertillia este de 1.5-2 l / ha într-o cantitate de soluție de 200-400 l / ha. Dacă se utilizează pompa manuală sau un atomizor, concentrația soluției de stropit trebuie să rămână la maximum 0.5%. După folosirea Bor Max, deficiența de bor va fi combătută, iar fermierii nu vor mai observa clorozarea și ruginirea frunzelor tinere.

Agricultorii trebuie să știe că Bor Max poate fi aplicat odată cu alte tratamente fitosanitare, acest produs fiind compatibil cu majoritatea pesticidelor. Bor Max se poate folosi la toate plantele de cultură de la răsărire și până la maturare. În final, producțiile obținute vor fi ridicate, datorită stimulării înfloritului, fructificării și maturizării uniforme a plantelor. Acest produs influențează formarea compușilor aromatici în plante și are un impact pozitiv în germinare, diviziunea celulară și fructificare. Mai mult, ajută la menținerea unei stări de hidratare corespunzătoare a țesuturilor.

 

Pentru mai multe informații, contactează echipa Fertillia la:

📞 0769 000 942
✉️ comenzi@fertillia.ro

Awesome Work

You May Also Like