Fertillia

Semințe pentru România

comenzi@rodbun.ro

Un teren afânat, în care sunt prezente și disponibile pentru plante toate elementele necesare unei bune dezvoltări, ajută culturile să atingă potențialul maxim, iar calitatea solului este primul ingredient al unei producții reușite. Pentru sporirea calității solului și fertilitatea acestuia, Fertillia are o rețetă spectaculoasă, sub formă de lichid: Fertilizantul humic activ Biohumussol.

Biohumussol Lichid, fertilizantul humic de la Fertillia, este un produs 100% organic, certificat pentru agricultura organică și care stimulează creșterea și sănătatea plantelor. Prin fortificarea imunității, culturile devin mai rezistente la factorii de stres de pe parcursul unui an agricol.

Biohumussol poate fi aplicat foliar și radicular, iar principalele efecte sunt creșterea numărului de frunze și rădăcini și îmbunătățirea calității solului, prin scăderea densității și sporirea aerației acestuia, datorită conținutului de săruri de acizi, fulvo acizi, aminoacizi, micro și macroelemente, bacterii vii și alte substanțe ușor de asimilat de către plante.

Utilizarea Biohumussol Lichid duce la suprimarea ciupercilor dăunătoare din sol, dar și la eliberarea de hormoni, vitamine, nutrienți, enzime, aminoacizi și minerale benefice pentru plantele de cultură. Retenția apei în sol crește, fermierul având astfel oportunitatea de a reduce din cheltuielile cu irigatul.

Foliar, Biohumussol Lichid se aplică în soluția 1 litru dizolvat în 100 de litri de apă, în timp ce la tratamentul solului raportul este de 1 la 10. În cazul unui tratament de pre-semănare, semințele se vor înmuia în soluție de 3% timp de maximum 24 de ore, iar apoi se vor semăna în cel mult două zile.

Detalii despre serviciile și produsele Fertillia pot fi găsite pe site-ul www.fertillia.ro.

Pentru mai multe informații, contactează echipa Fertillia la:

📞 0769 000 942
✉️ comenzi@fertillia.ro

Awesome Work

You May Also Like