Fertillia

Semințe pentru România

comenzi@rodbun.ro

Soiul de Lucernă Letizia de la Fertillia aduce o serie de avantaje pentru fermierii români. Lucerna Letizia funcționează foarte bine în soluri dure și în condiții nefavorabile, reprezentând opțiunea ideală pentru solurile aride, ceea face ca această cultură să fie preferată de fermierii afectați de secetă.

De asemenea, datorită conținutului bogat de protein, acoperă spectrul complet al destinațiilor de utilizare: fân, însilozare, deshidratare.

4-5 ani poate fi durata de exploatare a lucernei Letizia

Este foarte apreciat, pentru că are o capacitate germinativă foarte bună, răsare și în condiții de umiditate mai scăzute ale terenului. Știm că dacă semănăm primăvara, este posibil uneori să fie mai secetoasă și terenul să aibă o umiditate mai puțină și astfel gradul de răsărire este scăzut. Aceasta răsare foarte, foarte bine și cel mai important este că are o longevitate ridicată. Poate fi exploatată minimum 4-5 ani pe aceeași solă în condiții intensive și plantele au un conținut furajer foarte ridicat, cu o proteină foarte ridicată și foarte apreciată de fermierii care au și zootehnie.

a explicat Florin Migdan, Director tehnic Rodbun.

Printre caracteristicile avantajoase ale lucernei Letizia se numără:

– Soi foarte longeviv, cu rezistență mare la secetă și iernat
– Adaptare bună la toate tipurile de sol
– Capacitate foarte mare de regenerare după tăiere
– Proprietăți nutriționale foarte bune
– Rezistență excelentă la mucegai de zăpadă
– Norma de semănat: 25 kg / ha

Producătorul de sămânță Fertillia ajută fermierii să-și optimizeze sistemele de producție de lucernă pentru a obține randamente maxime și succes financiar, iar soiul Letizia a confirmat an de an cele mai bune trăsături agronomice.

Detalii despre serviciile și produsele Fertillia pot fi găsite pe site-ul www.fertillia.ro.

Pentru mai multe informații, contactează echipa Fertillia la:

📞 0769 000 942
✉️ comenzi@fertillia.ro

Awesome Work

You May Also Like