Fertillia

Semințe pentru România

comenzi@rodbun.ro

Adaptabilitate

Am învățat, în două decenii de experiență, să ne adaptăm oferta în funcție de tipul fermierului, sol, regiune, condiții climatice și disponibilități financiare ale acestuia.

Performanță

An de an soiurile și hibrizii noștri oferă fermierilor români rezultate remarcabile. Producții de peste 9000 kg/ha la grâu sau 4000 kg/ha la mazăre sunt deja ținte atinse constant de partenerii noștri.

Raport calitate-preț

Lucrăm cu producători care tratează cu dedicație fiecare sămânță oferită fermierilor din câmp până la stația de condiționare. Eficientizăm fiecare proces pentru a face sămânța accesibilă fiecărui fermier.

Parteneriat pentru România

Fertillia reprezintă profesionalizarea și optimizarea ofertei de la Genetică Premium cu soiuri și hidrizi noi, extinzând baza genetică pe care o testăm și folosim.

Echipa noastră de experți în sămânță se bucură de suportul celui mai puternic brand 100% românească din agricultură - Rodbun. Cele mai performante soiuri recomandate de Fertillia sunt testate în fermele Rodbun din Iași, Bacău, Brăila, Vrancea, Tulcea, Călărași, Prahova, Dolj, Mureș, dar și la peste 50 de parteneri fermieri și producători de sămânță din țară.

În acest mod, ne asigurăm că semințele performează în orice tip de sol din România și rezistă în diferite condiții climatice.

Fabrica de sămânță

După ce marfa ajunge în fabricile de procesare a semințelor, o a doua echipă, formată din laboranți și tehnologi, selectează, tratează, însăcuiesc sămânța, având grijă ca numai produsele de top să ajungă la fermieri.

O mare parte din semințele Fertillia sunt produse în fabrici moderne din Braila-Tichileşti, Baldovinești şi Mureni, plasate în puncte strategice.

În spatele fiecărei semințe recomandate de echipa Fertillia stă o tehnologie de peste 10 milioane de euro, care asigură o capacitate de procesare de peste 20.000 to/an