Fertillia

Semințe pentru România

comenzi@rodbun.ro

Fabrica producătorului de sămânță Fertillia de la Baldovinești este unul din centrele de producție ale companiei cu capital 100% românesc, iar anul acesta, în urma unui program ambițios de investiții, silozul a fost extins cu două buncăre, ajungând astfel la o capacitate de recepție pe oră de 200 de tone și la o capacitate de livrare de 1000 de tone în 24 de ore.

Totodată, prin modernizarea celor două uscătoare, potențialul de uscare pe zi a urcat la 700 de tone. Cu un siloz de 24.000 de tone, o stație de condiționat păioase și două uscătoare ultraperformante, fabrica Fertillia-Baldovinești se numără printre cele mai performante din România.

Fertillia este continuatorul brandului Genetică Premium, care a beneficiat de parteneriate cu cele mai prestigioase stațiuni de cercetare și dezvoltare agro din Europa și din România. Cele mai performante soiuri recomandate de Fertillia sunt testate în fermele Rodbun din Iași, Bacău, Brăila, Vrancea, Tulcea, Călărași, Prahova, Dolj, Mureș, dar și la peste 50 de parteneri fermieri și producători de sămânță din țară. Printre campionii din gama Genetică Premium reamintim: Antonius, Genesis, Heidi, Tarzan, Lezia, Alvesta, BC Jumbo.

Experții în sămânță Fertillia pot fi contactați la numărul de telefon +40 769 000 942.

Mai multe detalii pot fi obținute aici: www.fertillia.ro.

Awesome Work

You May Also Like